Link avond

28 april 2005

Quartair Contemporary Art Initiatives: Sympathieke club, organiseert o.a. Link avonden

Om de actuele (culturele) ontwikkelingen op het world wide web te volgen en een breder publiek te introduceren in deze wereld, wil Quartair een serie on-line lezingen organizeren. De explosieve groei op het web heeft een steeds toenemende invloed op het culturele leven, maar blijft desalniettemin vaak alleen toegangkelijk voor ingewijden. Met de Quartair link avonden willen wij deze gesloten wereld open stellen en kennis nemen van de zeer diverse en boeiende ontwikkelingen die het web te bieden heeft.
De spreker zal het publiek rondleiden van link tot link langs verschillende websites, kan naar aanleiding van haar of zijn eigen site beginnen over eigen werk en vervolgens door linken naar nieuwe terreinen. Veel sites hebben links met aanverwante onderwerpen, maar anderen kunnen ook leiden in een compleet onverwachte richting.
Er zijn kunstenaars die uitsluitend werk maken op het web, anderen hebben een weblog of een web-dagboek waar een constante stroom nieuwe teksten en links te vinden zijn. De rondleidingen kunnen alles omvatten; interessante kunst, een tekst, een filmpje, of gewoon een site die goed in elkaar zit. Na afloop zullen een selectie van de links die aan bod gekomen zijn ook weer terug te vinden zijn op de Quartair-site.

Vanavond met Ellen Rodenberg van het Multi-impressielog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.